02 octombrie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU OAMENI ISTEŢI de Steve PAVLINA

Autoperfecţionarea autentică nu este nici rapidă, nici uşoară. Munca asiduă, curajul şi autodisciplina sunt absolut obligatorii pentru a avea rezultate semnificative – şi la care nu ajung sub nici o formă cei care cred că le pot obţine fără eforturi.

„Dezvoltare personală pentru oameni isteţi” (Bucureşti, 2009), semnată de autorul Steve Pavlina, este o carte despre cum să-ți dezvolți abilitățile personale și să-ți atingi potențialul maxim. Autorul oferă sfaturi practice și exerciții pentru a te ajuta să devii mai conștient de tine însuți și să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele. Cartea explorează diferite aspecte ale dezvoltării personale, cum ar fi gestionarea timpului, stabilirea obiectivelor, relații interpersonale și creșterea profesională. 

Din lucrare vei afla care sunt cele şapte principii universale din spatele tuturor eforturilor depuse pentru dezvoltarea personală (adevărul, dragostea, puterea, unitatea, autoritatea, curajul şi inteligenţa), dar şi metode practice pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate, relaţiile, cariera sau situaţia financiară.

Lucrarea de faţă poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte.


Niciun comentariu: