03 octombrie 2024

TITLURI NOI ÎN COLECŢIE

De curând, colecţia sălii de împrumut nr.2 Documente didactice şi metodice s-a completat cu o lucrare nouă din domeniul dreptului.

Ciobanu, Ion. Drept constituţional şi instituţii politice : (prin prisma practicii Curţii Constituţionale a Republicii Moldova) : Ghid metodic / Ion Ciobanu, Mihaela Krugliţki ; Universitatea de Stat Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea de Drept şi Ştiinţe sociale, Catedra de Drept. - Bălţi : [S. n.], 2024. - 118 p.. - Bibliogr. la sfârşitul temelor şi în notele de subsol. - ISBN 978-9975-161-66-4.

Dreptul constituţional şi instituţii politice se prezintă ca o disciplină fundamentală a dreptului, necesară a fi cunoscută de toţi cei care studiază dreptul, indiferent de domeniul în care se specializează, precum şi  pentru cei din domeniul organizării şi funcţionării autorităţilor publice din diferite instituţii ale statului şi ale autorităţilor publice locale. Studierea cursului prin prisma practicii jurisprudenţei Curţii Constituţionale va constitui un suport considerabil pentru studenţii care doresc să exploreze probleme de drept constituţional într-un context ştiinţific mai vast.

Lucrarea de faţă poate fi luată cu împrumut de la sala de împrumutul nr.2 Documente didactice şi metodice, consultată în sala de lectură Ştiinţe socioumanistice şi economice şi în format electronic în ORA USARB .


Niciun comentariu: