Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

28 aprilie 2023

CĂLINA TRIFAN, POETĂ – 70 DE ANI DE ANI DE LA NAŞTERE

Dacă am şti să vorbim unii cu alţii, vorbele goale n-ar avea ecou!!!
Călina Trifan, Flagrant

Aniversarea a 70 de ani de la nașterea Călinei Trifan este o oportunitate de a celebra viața și cariera acestei poete remarcabile, ale cărei cuvinte răsună în inimile noastre.

Este un om dedicat artei și literaturii, o poetă prolifică și apreciată, care ne-a dăruit un puternic impact asupra literaturii române contemporane. 

Călina Trifan ocupă un loc important în literatura contemporană și este recunoscută pentru stilul ei poetic original și autentic. Poeziile Călinei Trifan sunt caracterizate de o sensibilitate profundă și de o abilitate remarcabilă de a exprima emoții și stări complexe, ele reprezentând o sursă de inspirație pentru toți cei care își caută sensul existenței.

În acest context, în sala de lectură nr.2 Ştiinţe Filologice a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB, este organizată expoziţia aniversară „Călina Trifan, poetă – 70 de ani de la naştere”, cu prezentarea operei poetice în care se regăsesc teme precum iubirea, natura și existențialismul.

Niciun comentariu: