10 octombrie 2022

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. ATRACŢIA SUCCESULUI de Anca CIOBOTARU

„Atracţia succesului: Manifestă viaţa pe care ţi-o doreşti prin schimbarea vibraţiei personale” de Anca Ciobotaru
Succesul este o atitudine mentală. O stare de spirit care înflorește atunci când îți simți întreaga ființă saturată cu fericire. Un om care se bucură de succes și împlinire interioară emană charismă, căldură și frumusețe. Atrage prin energia pe care o hrănește în interiorul lui și prin disponibilitatea de a lucra constant cu propriile resurse. Pentru că adevăratul succes înseamnă mai mult decât obiective atinse, locuri vizitate, bani câștigați sau renume. Înseamnă o viață trăită în acord cu propriile adevăruri, aliniat la cea mai puternică și bogată energie care există.

Cartea „Atracţia succesului: Manifestă viaţa pe care ţi-o doreşti prin schimbarea vibraţiei personale”, scrisă de Anca Ciobotaru (Bucureşti: Vidia, 2016), vă invită să parcurgeţi împreună paşii esenţiali ai procesului de expansiune spirituală, descoperire pesonală şi împlinire a celor mai îndrazneţe visuri.

Lucrarea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: