07 februarie 2022

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. ARTA DE A TE IUBI: RELAŢIA TA ÎNCEPE CU TINE de Cristian STAN

„Misiunea mea este de a oferi tuturor cele mai bune practici și idei pe care eu le-am folosit ca să devin un om mult mai încrezător. Vreau ca orice persoana să vadă care este adevărata sa valoare. Și sunt pregătit să garantez că în această carte vei găsi toate răspunsurile pe care le cauți.”
Cristian Stan

Cristian Stan este un tânăr absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi profesează ca notar. Pasiunea sa pentru Cunoaştere, Respect şi Iubirea de sine l-a poziţionat, ca fiind unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut de Dezvoltare Personală şi Emoţională din România.

Cartea „Arta de Te a iubi: Relaţia Ta începe cu Tine!”, semnată de Cristian Stan, este un ghid pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească relaţia cu ei înşişi şi cu partenerul de cuplu.

De asemenea, pot fi găsite răspunsurile la mai multe întrebări: cum să te cunoşti cu adevărat; ce trebuie să faci pentru a avea mai multă încredere în sine; care sunt primii paşi în construirea unei relaţii; cum să eviţi partenerul nepotrivit; care sunt cele mai întâlnite greşeli ale comunicării; care este secretul iubirii de Sine etc.

Cartea poate fi consultată în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: