Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

04.06.2020

ÎMPREUNĂ PUTEM PĂSTRA MEDIUL CURAT!

Ziua Mondială a Mediului a fost instituită pe 5 iunie 1972 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru celebrarea Conferinței „Ecologia Umană” de la Stockholm și reprezintă elementul cel mai important al „Programului pentru Mediu” al Națiunilor Unite. Acest program încurajează națiile și popoarele să implementeze dimensiunea de mediu a dezvoltării durabile consecvent și să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor fără a compromite pe cea a generațiilor viitoare.

În acest context, în sala de împrumut nr. 2 Documente didactice şi metodice, este organizată expoziţia „Trăind în armonie cu natura”, prin intermediul căreia este atrasă atenţia asupra problemelor de mediu.

Fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea şi protejarea parcurilor, a spaţiilor verzi sau a grădinilor, precum şi la celebrarea acestei sărbători prin participare şi susţinere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu