Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

16.11.2018

17 NOIEMBRIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ A STUDENŢILOR

studentii in BS USARBZiua Internaţională a Studenţilor a fost declarată oficial pe data de 17 noiembrie în anul 1941, de către Consiliul Internaţional al Studenţilor, ca urmare a evenimentelor din 1939, desfăşurate la Praga. Atunci 9 studenţi şi-au pierdut viaţa, iar alţi peste 1200 au fost trimişi în lagăre de concentrare. E ziua în care lumea a realizat faptul că vocea studenților e importantă pentru societate. 
Cu ocazia marcării acestei zile în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte, este organizată expoziţia „Modernizarea relaţiilor profesor-student (17 noiembrie – Ziua Studentului)” ce include documentele din colecţiile Bibliotecii în care sunt tratate următoarele subiecte: didactica universitară, educaţia centrată pe student, dezvoltarea competenţelor de învăţare autonomă la studenţi, managementul învăţării independente şi rapide, instruirea asistată de calculator. 

studentii in BS USARB, sala de lectura 3 studentii in BS USARB studentii in BS USARB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu