01 aprilie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. FII ÎN FORMĂ! de Jim LOEHR şi Tony SCHWARTZ

Fii în formă! Puterea implicării totale
Viața este o serie de sprinturi. Ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, iar cei mai mulți dintre noi suntem solicitați douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămâna. Ne grăbim întotdeauna să ținem pasul cu ceilalți și încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o singură zi.

Gestionarea timpului nu mai este o soluție viabilă. Așa cum ne demonstrează autorii Tony Schwartz și Jim Loehr în lucrarea Fii în formă! Puterea implicării totale : Gestionarea energiei - cheia performanţei, a sănătăţii şi a fericirii (Bucureşti: Amaltea, 2011), gestionarea energiei, și nu a timpului, este soluția unei performanțe înalte, dar și a fericirii și echilibrului în viață.

Numărul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o ai la dispoziție nu este. Dacă vei conștientiza acest lucru, îți vei revoluționa modul în care îți trăiești viața, vei avea performanțe de excepție la locul de muncă, nu te vei mai simți copleșit și îți vei găsi echilibrul atât de dorit.

Vei descoperi puterea care îți va schimba viața și te va ajuta să fii în formă - plin de energie fizică, conectat la nivel emoțional, concentrat mental și elevat din punct de vedere spiritual.

Cartea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: