29 octombrie 2018

NINA SACALIUC, DR. ÎN PEDAGOGIE, CONFERENŢIAR UNIVERSITAR – 70 DE ANI DE LA NAŞTERE

Pentru a demonstra măiestrie pedagogică şi pentru a marca succese în învăţământ este necesar ca profesia de dascăl să fie învăţată ca oricare altă profesie, care implică însuşirea unei temeinice şi competente pregătiri profesionale.
Nina Sacaliuc


Cu prilejul împlinirii a 70 de ani de la naştere a Doamnei Nina Sacaliuc, în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte este vernisată expoziţia „Nina Sacaliuc, dr. în pedagogie, conferenţiar universitar. Omagiu la 70 de ani”, care reflectă principalele momente ale vieţii şi activităţi didactico-ştiinţifice a prodecanului (1988-1992) Facultăţii de Pedagogie şi Psihologie Preşcolară dr. în pedagogie, conf. univ. Nina Sacaliuc. Problematica abordată în publicaţiile, semnate de autoare, se referă la pedagogia preşcolară, pedagogia şcolii superioare şi pedagogia familiei.


Vă invităm să vizualizaţi expoziţia on-line Nina Sacaliuc, dr. în ped., conf. univ. Omagiu la 70 de ani, consacrată acestui eveniment. Sunt prezentate documente din colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB: monografii, lucrări ştiinţifico-metodice, curriculumuri, articole din colocvii, simpozioane, conferinţe ştiinţifice, publicaţii periodice.

Felicitări Doamnei Dr. Nina Sacaliuc!

Niciun comentariu: