15 octombrie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. CUM SĂ-I CITEŞTI PE OAMENI de James W. WILLIAM

Ți-ar plăcea să te integrezi mai ușor în orice grup, la muncă sau printre necunoscuți? Te pasionează să faci pe detectivul și vrei să înveți să descifrezi limbajul trupului? Ești atent la semnele manipulării și la diferențele dintre ce spune și cum se comportă cineva anume? Sau poate vrei doar să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbit în public?

Fie că eşti introvertit sau extrovertit, cartea Cum să-i citeşti pe oameni : Ghid pentru înţelegerea limbajului trupului şi a emotiilor, descifrarea intenţiilor şi o conectare uşoară (Bucureşti : Curtea Veche Publishing, 2022), scrisă de James W. Williams, te va ajuta să decodezi semnalele verbale și nonverbale, identificând, cu răbdare și exerciții practice, tipologiile de personalitate în care se încadrează cei din jur. Astfel, îți va fi mai ușor să obții conectarea cu ceilalți și vei reuși să legi prietenii puternice pentru o viață de succes.

Cartea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: