16 septembrie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. SPRE CUNOAŞTEREA DE SINE de Septimiu CHELCEA

Păstrăm în memorie cum eram în copilărie, în adolescenţă sau în anii tinereţii. Imaginea noastră ca adulţi este alta, nu total schimbată, dar cu elemente lipsă, cu altele uşor modificate sau transformate, din fericire sau din nefericire. Şi modul cum ne văd alţii evoluează…

În cartea „Spre cunoașterea de sine: 21 de schiţe psihosociologice" (Bucureşti, 2024) Septimiu Chelcea explorează conceptul de autodezvoltare și autoanaliză. Autorul își propune să ofere cititorilor instrumente și perspective pentru a-și descoperi mai bine propria identitate și potențialul. Schiţele încluse în această lucrare se centrează pe analiza sinelui individual.

Cartea abordează diferite aspecte ale cunoașterii de sine, inclusiv relația cu ceilalți, dezvoltarea personală și echilibrul emoțional şi poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Este o lectură utilă pentru cei interesați să-și îmbunătățească înțelegerea despre ei înșiși și să-și atingă obiectivele personale.



Niciun comentariu: