19 februarie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON de George S. CLASON

„Această carte reprezintă un posibil cadou extraordinar pentru un absolvent de studii economice sau pentru oricine altcineva care se simte pierdut în lumea finanţelor; este o lectură minunată şi proaspătă chiar şi pentru cel mai experimentat investitor.”
Los Angeles Times

Publicată pentru prima dată în 1926, cartea „Cel mai bogat om din Babilon”, scrisă de George S. Clason, a schimbat modul în care milioane de oameni gândesc despre bani. La aproape 100 de ani de la prima ediție lucrarea este la fel de relevantă ca întotdeauna!

Cele 7 parabole a căror acțiune se petrece în Babilon – orașul cel mai bogat din lumea antică, ai cărui locuitori prețuiau banii și urmau principii economice raționale – ne dezvăluie secretele universale ale succesului financiar: cum să strângem bani, cum să controlăm cheltuielile și să ne gestionăm bunurile pentru a le înmulți, cum să ne satisfacem dorințele, dar să obținem independența și succesul la care alții doar visează. Și multe altele!

Cartea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: