23 mai 2023

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. CUM SCHIMBAREA ADUCE SUCCESUL de Dale CARNEGIE

Succesul în carieră este dinamic – nicidecum static. Fie că scopul nostru este să menţinem succesul curent, să construim succesul continuu sau să atingem şi mai mult succes, trebuie nu numai să fim dispuşi să acceptăm schimbarea, ci şi să fim alerţi şi să ştim când să o iniţiem.

Dacă îți dorești să atingi succesul construind un sistem de management bazat pe încredere, respect reciproc și solidaritate, Dale Carnegie în lucrarea Cum schimbarea aduce succesul (Bucureşti : Curtea Veche Publishing, 2020), îți oferă încă o dată ideile de care ai nevoie ca să excelezi. În paginile lucrării principiile succesului sunt prezentate în așa fel încât te vor inspira să le adaptezi eficient nevoilor tale și ale celor din jur.

Drumul spre succes e pavat cu schimbări drastice. Așa că rolul tău este să le ușurezi experiența celor cu care înveţi sau lucrezi, să le demonstrezi că reușitele se ating prin colaborare și să îi încurajezi să gândească diferit, pentru că doar scoase la lumină diferențele de opinie pot să ducă la proiecte memorabile. Dacă scopul tău este să creezi o atmosferă plăcută în colectiv, înseamnă că vei găsi aici răspunsuri care să îți dezvolte calitățile de lider.

Lucrarea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte.

Niciun comentariu: