18 martie 2023

LECTURA DE WEEKEND. ÎŢI SPUN CĂ NIMIC NU E CUM PARE A FI de Adelina PÎNZARI

În acest weekend, Vă recomandăm pentru lectură romanul de debut al Adelinei Pînzari Îţi spun că nimic nu e cum pare a fi. Autoarea cărţii este o tânără scriitoare din Republica Moldova, studentă la Facultatea de Litere a Universităţii de Stat din Moldova, pasionată de frumos şi literatură.

O ploaie torenţială. Un dispărut. O detectivă bolnavă de leucemie. Marele antreprenor, David McDurly, a dispărut fără de urmă. Miranda, eroina romanului, o tânără detectivă, primeşte un apel anonim, în urma căruia îi este cerut ajutorul în acest caz de dispariţie. Ea preia cazul şi cercetând, află că unul dintre partenerii companiei lui David este mort, iar celălalt se află în comă, în Anglia. Este oare doar o coincidenţă sau e ceva mai mult decât atât? Când se apropie de dezlegarea misterului, Miranda primeşte ameninţări. Ultima ameninţare este mortală. Va pune capăt Miranda cazului sau va risca? Va reuşi fata să afle ce s-a întâmplat cu David sau leucemia va fi cea care o va învinge?...

Răspunsurile la aceste întrebări le veţi afla, lecturând acest bestseller, care poate fi împrumutat la domiciliu din colecţia sălii de împrumut nr.1 Documente ştiinţifice şi beletristică a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB.

Niciun comentariu: