08 martie 2023

FEMEIE – FEMINITATE, FRUMUSEŢE, DRAGOSTE

„Mai regină decât floarea, doar femeia poate fi…”
Dumitru MATCOVSCHI

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită în toata lumea la data de 8 martie, considerată Ziua Feminităţii, a Frumuseţii, a Dragostei.

„Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, stimate Doamne şi Domnişoare, Vă adresăm cele mai sincere felicitări, urări de bine şi sănătate! Fie ca primăvara iubirii sa Vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Iar pentru o bunăstare a spiritualităţii, Vă recomandăm spre lectură „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, o poveste sinceră despre iubire, speranţă şi căutarea de sine, o poveste de dragoste extrem de profundă, tristă şi totuşi fericită, o poveste care îţi arată prin cele mai frumoase cuvinte că există fericire dincolo de suferinţă.

Maria Cristiana Tudose este o tânără autoare născută la Ploieşti. A început să scrie din dorinţa de a-şi vindeca sufletul, ocupaţie ce a devenit pasiune şi remediu. 

Cartea sa „Eu sunt femeie” a reuşit să ajungă la inimile a sute de mii de femei din întreaga lume, a devenit bestseller în România şi Republica Moldova cu peste 40.000 de exemplare vândute. Autoarea este licenţiată în Ştiinţe Politice la Istituto Cesare Alfieri din Florenţa.

„Eu sunt femeie” prezintă etapele din viaţa unei femei, povestite prin prisma a trei generaţii pe care le uneşte arta de a fi femeie - de a fi şi a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce parea iniţial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgosteşte înainte de a-l vedea. Îi cucereşte inima, sufletul şi trupul. Ce se întampla însă atunci când relaţia virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei?...

„Femeie, locul tău este lângă omul care te face să râzi, să te bucuri de viaţă, să uiţi de griji. Cel care îţi scrie un mesaj de dimineaţă, cel care are timp pentru tine şi te ascultă, cel care se gândeşte la tine printre o mie de responsabilităţi, cel care se grăbeşte către casă doar de dragul tău.” Maria Cristiana TUDOSE

Romanul „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose (Editura Bestseller, 2016) poate fi împrumutat la domiciliu din colecţia sălii de împrumut nr.1 Documente ştiinţifice şi beletristică a BŞ USARB.

Niciun comentariu: