13 martie 2023

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. VINDECAREA INTUITIVA de Judith ORLOFF

Medic cu o solidă pregătire tradițională, Judith Orloff își practică profesia apelând la intuiție și spiritualitate. Astfel, ea încearcă să creeze o punte între medicina clasică – bazată pe tehnologii de ultimă oră dar, deseori, și pe proceduri invazive – și un nou tip de practică a vindecării. 

Lucrarea „Vindecarea intuitivă: Sănătate fizică, emoţională şi sexuală în cinci paşi” (Bucureşti: Life Style, 2012) are scopul de a expune în mod clar și accesibil viziunea autoarei despre necesitatea de a aborda îngrijirea corporală prin prisma celorlalte dimensiuni ale sănătății și vindecării. Starea și evoluția fizică merg mână în mână cu transformarea emoțională și spirituală.

„Cartea de față vă poate salva viața. În acest ghid practic pentru vindecarea corpului și a minții, dr. Judith Orloff vă învață cum să vă dezvoltați propria înțelepciune intuitivă și cum să căpătați încredere în ea. Prin intermediul unor relatări de cazuri și al unor exerciții bine alese, ea vă arată cum să evitați pericolele în sănătate, relații și în viață, în general.“ – Dr. Brian L. Weiss.

Lucrarea poate fi consultată în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte

Niciun comentariu: