15 februarie 2023

AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ

În ultumii ani sectorul agriculturii ecologice se dezvoltă rapid în toată lumea. Cererea de alimente produse pe cale naturală creşte constant.

În acest context, colecţia sălii de împrumut nr. 2 Documente didactice şi metodice s-a îmbogăţit cu un lot de carte ce include lucrări din domeniul agriculturii ecologice, venit de la membrii Asociaţiei Obşteşti „Educaţie pentru Dezvoltare”, Chişinău.


Resursele informaţionale explică elementele de bază ale agriculturii ecologice şi indică modul în care acestea sunt aplicate în practică, dezvăluie practicile ecologice în protecţia plantelor, denumesc îngrăşămintele verzi necesare de utilizat în condiţiile de secetă ale Republicii Moldova, prezintă sustenabilitatea şi calitatea alimentelor ecologice.

Publicaţiile vor fi utile cadrelor didactice, masteranzilor, studenţilor de la Facultatea de Științe Reale, Economice şi ale Mediului, Catedra de Științe ale Naturii și Agroecologie, pot fi consultate în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte şi împrumutate la domiciliu de la sala de împrumut nr. 2 Documente didactice şi metodice.

Niciun comentariu: