02 noiembrie 2022

ACHIZIŢII RECENTE

Colecţia sălii de împrumut nr. 2 Documente didactice şi metodice a Bibliotecii Ştiinţifice s-a îmbogăţit cu o nouă lucrare din domeniul dreptului, semnată de Corneliu Vrabie, dr., lect. univ. şi Natalia Janu, asistent univ., USARB.

Vrabie, Corneliu. Drept civil. Succesiuni : Note de curs : (Ciclul I, Licenţă) / Corneliu Vrabie, Natalia Janu ; Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, Catedra de Drept. - Bălţi : [s. n.], 2021. - 134 p. ; fig.. - Bibliogr.: p. 127-133 şi în notele de subsol. - ISBN 978-9975-3345-3-2.

Materialul prezentat în acest suport de curs este binevenit în vederea dobândirii şi aprofundării cunoştinţelor teoretice şi practice în materia succesiunilor. Acestea au o importanţă deosebită pentru viitorii jurişti, indiferent de domeniul de activitate pe care îl vor alege. 

Manualul este destinat studenţilor care îşi desfăşoară studiile de licenţă în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe sociale, dar poate servi ca suport şi pentru specialiştii din alte domenii.



Niciun comentariu: