26 septembrie 2022

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. ARTA ÎNVĂŢĂRII ŞI A DEZVOLTĂRII PERSONALE de Jim STOVALL şi dr. Ray HULL

Cartea „Arta învăţării şi a dezvoltării personale: avantajul tău competitiv”, scrisă de Jim Stovall şi dr. Ray Hull
În contextul în care informaţia de calitate este mai valoroasă decât în oricare altă perioadă din istoria umanităţii, cea mai importantă abilitate pe care ar trebui să o deprindă oricine îşi doreşte să aibă succes este să înveţe cum să înveţe.

Cartea „Arta învăţării şi a dezvoltării personale: avantajul tău competitiv”, scrisă de Jim Stovall şi dr. Ray Hull (Bucureşti: Amaltea, 2020) este o carte obligatoriu de citit de liderii de orice fel, de cei interesaţi de dezvoltarea personală, dar şi de traineri, profesori sau studenţi. Autorii şi-au împletit eforturile şi experienţa ca să ne explice detaliat o mulţime de subiecte care au legătură cu învăţarea şi educaţia: felul în care învăţăm, paşii de acţiune, metode noi de învăţare, modul în care instruirea permanentă ne ajută să ne îndeplinim obiectivele şi importanţa învăţării continue, pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

Lucrarea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ USARB.

Niciun comentariu: