12 ianuarie 2022

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. CUM SĂ FACI FAŢĂ PERSOANELOR EXPLOZIVE EMOŢIONAL de ALBERT J. BERNSTEIN

Persoanele, descrise în cartea Cum să faci faţă persoanelor explozive emoţional de Albert J. Bernstein (Bucureşti : Editura Trei, 2019), pot exploda oricând: Acasă, (soţul tău, copiii, vecinii); În transportul public; La serviciu. Exploziile de frică, de tristete sau de furie sunt situaţii de viaţă frecvente care iniţial ne blochează, pentru că nu am învăţat până atunci cum să o gestionam.

Lucarea conţine patru părţi care cuprind 13 capitole, în fiecare capitol sunt propuse cititorului povestiri din viaţă în care sunt descrise pesoanele explozive tratate de-a lungul timpului de autor. Analizând diferite explozii emoţionale ca: explozii de frică, de tristeţe, de furie autorul oferă soluţiile pertinente, bazate pe date ştiinţifice din neurofiziologie şi psihologie, care ne vor ajuta să ieşim cu brio, noi şi „bomba noastră cu ceas", din cele mai multe pericole de explozie emoţională...

Cartea de faţă este un foarte util ghid pentru înlăturarea acceselor de frică, tristete şi furie, fie că sunt personale, fie că aparţin altora.

Niciun comentariu: