Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

13.06.2020

INVITAŢIE LA LECTURĂ

Stimaţi Utilizatori!
Vă invităm la lectura a celei mai fascinante cărţi semnată de Nicolae Dabija „Te blestem să te îndrăgosteşti de mine! : Cartea iubirilor imposibile” (Chişinău, Editura pentru Literatură şi Artă, 2018).
„Dedic această carte îndrăgostiților de toate vârstele, celor care au iubit, care iubesc sau care vor iubi.” (Nicolae Dabija)
„Te blestem să te îndrăgosteşti de mine! : Cartea iubirilor imposibile” este un roman perfect, de un lirism extraordinar, care însumează o poveste de dragoste imposibilă,  în care te visezi, te pierzi şi, într-un final, te regăseşti. Eroina, Oana Nour, o tânără greu de înțeles care refuză de a fi atrăgătoare, nu vrea să cadă în capcana dragostei, însă reuşeşte să îl facă pe El să o iubească mai mult decât orice.
Romanul poate fi împrumutat la domiciliu din sala de împrumut nr.1 Documente ştiinţifice şi beletristică a Bibliotecii Ştiinţifice USARB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu