28 ianuarie 2019

SERIA „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ”

„O persoană creatoare este cea care are putere de pătrundere, care vede lucruri pe care nimeni nu le-a mai văzut, care aude lucruri pe care nimeni nu le-a auzit – asta înseamnă creativitate”
Osho

Colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte a fost completată recent cu o serie de lucrări în domeniul psihologiei, semnate de autorul Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, învăţăturile căruia răstoarnă tiparele clasice de gândire, provoacă la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.

Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho



Cărţile din această serie prezintă viziunea lui Osho privind cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.

Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho Seria de cărţi „INCURSIUNE ÎNTR-UN NOU MOD DE VIAŢĂ” de Osho

Niciun comentariu: