Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

27.03.2017

ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI

„În toată lumea se joacă teatru, dar nu întotdeauna într-o sală clasică. Spectacolele pot avea loc într-un mic sat din Africa, lângă un munte din Armenia, sau pe o insuliţă din Pacific. Este nevoie numai de un spaţiu şi de public. Teatrul ne poate face să zâmbim şi să plângem, dar ar trebui să ne facă şi să gândim sau să analizăm”.
Judi DENCH

La 27 martie se aniversează Ziua Mondială a Teatrului.  Inițiată pentru prima dată la Viena, în anul 1961, de Institutul Internațional de Teatru, această zi a devenit un eveniment anual şi este marcat în toată lumea.
În acest context, vă invităm la expoziţia „Cuvânt, privire, gest. 27 martie – Ziua Mondială  a Teatrului”, vernisată în sala de lectură Nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte, la care sunt expuse documente ce reflectă istoria teatrului românesc şi universal.

Util!
Dacă nu aveţi posibilitatea să mergeţi la teatru pentru a viziona un spectacol, atunci vă propunem să savuraţi plăcerea acestui gen de artă online.
Teatru radiofonic online
Piese de teatru şi filme româneşti
Teatru Radiofonic, lecturi
662 spectacole de teatru radiofonic
Teatru radiofonic
Piese de teatru româneşti online gratis

De asemenea, puteţi şi să lecturaţi cele mai frumoase piese de teatru în format online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu