Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

22.02.2017

LUCRU ÎN GRUP LA BŞ USARB


   Meseria de părinte este în acelaşi timp cea mai dificilă şi cea mai uşoară meserie din lume. Este deosebit de dificil să rezişti tot timpul la un ritm antrenant, să ai răbdare să răspunzi adecvat la întrebările adresate de copil, să reuşeşti să vezi lumea prin ochii lui. Aceste subiecte şi multe altele au fost abordate în cadrul lecţiei de laborator, promovate la Biblioteca Ştiinţifică USARB în data de 17 februarie în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte.

   Au participat masteranzii de la Facultatea Drept şi Ştiinţe Sociale, specialitatea Politici şi servicii sociale pentru familie şi copil, gr. PF11M, cadru didactic Elena Zolotariov, dr. în ştiinţe pedagogice, conf. univ., catedra de Ştiinţe Socioumane şi Asistenţă Socială.
   Bibliotecarii din sală Angela Hăbăşescu şi Valentina Vacarciuc au selectat din timp literatura la compartimentul Educaţie parentală.

lucru in grup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu