Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

16.03.2016

ZIUA MONDIALĂ A DREPTURILOR CONSUMATORILOR

    Pe 15 martie este marcată Ziua Mondială a Protecţiei Drepturilor Consumatorilor. A devenit deja o tradiţie ca în această perioadă specialiştii Agenţiei pentru Protecţia Consumatorului să intensifice acţiunile de informare, oferind consiliere consumatorilor în cadrul vizitelor de informare, ce deja au loc pe întreg teritoriul ţării începînd cu 4 martie. Astfel, în acest an, acţiunile de informare dedicate ZMDC, vor cuprinde nu doar o săptămînă, după cum se obişnuia, dar vor fi exstinse pîna la 21 martie. Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor reprezintă un prilej pentru a da dovadă de solidaritate cu mişcarea consumatoristă globală, care are drept obiective respectarea şi promovarea drepturilor legitime ale consumatorilor, în sensul preîntîmpinării eventualelor practici incorecte în relaţia acestora cu profesioniştii.
   Sala de lectură nr. 1 Ştiinţe Socioumanistice şi Economice Vă invită să vizitaţi expoziţia tematică ,,Banii tăi, dreptul tău! Fii informat!”consacrată zilei mondiale a drepturilor consumatorilor.

Compartimentele expoziţiei:
•    Legislaţia pentu consumatori;
•    Raftul consumatorului;
•    Manuale pentru învăţămîntul  superior;
•    Publicaţii seriale;
•    Situ-rile organizaţiilor pentru Protecţia consumatorilor;


utilizatori la expoziţie ,,Banii tăi, dreptul tău! Fii informat!”
foto expo ,,Banii tăi, dreptul tău! Fii informat!”
utilizatori la expoziţie ,,Banii tăi, dreptul tău! Fii informat!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu