Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

10.12.2015

DESPRE BAZA DE DATE SPRINGERLINK!

Stimaţi utilizatori!
   Biblioteca Ştiinţifică USARB Vă oferă acces gratuit la Baza de date SpringerLink. Această bază conţine informaţii cu full texte din diverse domenii: business şi management, chimie, pedologie, geografie, inginerie, mediul ambiant, drept, matematică, filosofie, fizică, psihologie, ştiinţe sociale, statistică etc. Baza de date se actualizează zilnic. Accesul este oferit numai din spaţiile USARB. Baza de date poate fi accesată de pe site-ul Bibliotecii, Springer.
   Aria de acces a documentelor poate fi extinsă datorită posibilităţii de descărcare şi expediere a informaţiei prin e-mail către utilizator. Pentru a consulta lucrările deja descărcate din domeniile educaţie şi lingvistică puteţi apela la ajutorul bibliotecarilor din sala de împrumut nr.4 Documente în limbi străine. Bazele de date SpringerLink constitue un valoros spaţiu de explorare în demersurile cercetării şi procesul cunoaşterii.Un comentariu: