18 martie 2024

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. 17 PAŞI SPRE SUCCES PENTRU OAMENII OCUPAŢI de Napoleon HILL

„Mintea nu are nici un fel de limite în afara celor pe care alegi să le recunoști și să le accepți. Ai control absolut asupra unui singur lucru: gândurile tale.”
Napoleon HILL

Succesul pare să vină ușor în cazul unor oameni. Fără prea mult efort, ei reușesc să trăiască în case luxoase, să-și trimită copiii la cele mai bune școli, să conducă mașini scumpe, să călătorească prin lume și încă să mai aibă resurse disponibile pentru a-i ajuta pe cei dragi și comunitățile în care trăiesc. Nu sunt mai deștepți sau mai educați decât alții, nu muncesc mai mult, nu-și sacrifică viața pentru a-și câștiga traiul; dimpotrivă, câștigă suficient pentru a se bucura din plin de viață. Care este secretul lor?

Cartea „17 paşi spre succes pentru oamenii ocupaţi”, semnată de Napoleon Hill, arată care sunt pașii extraordinar de ușor de pus în practică, pentru a obţine succes în viaţă şi a Vă ajuta să:

  • Să obții succesul în viața personală.
  • Să te îmbogățești.
  • Să avansezi în carieră.
  • Să-ți îndeplinești visurile.

Cartea poate fi consultată în colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ a USARB.

Niciun comentariu: