10 mai 2023

AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ. FERICIT FĂRĂ MOTIV de Marci SHIMOFF şi Carol KLINE

Ce anume v-ar face fericit? O carieră fulminantă… un cont solid în bancă… sau perechea ideală? Dar dacă nimic din toate acestea nu v-ar fi indispensabil? Dacă aţi primi confirmarea că fericirea vine din interior, indiferent ce se întâmplă în viaţa dumneavoastră exterioară? 

În cartea „Fericit fără motiv: 7 paşi pentru a obţine fericirea interioară” (Bucureşti : Curtea Veche Publishing, 2013), autoarele Marci Shimoff şi Carol Kline vă oferă dovezi ale faptului că nici performanţele profesionale, nici ambiţiile sociale, nici banii, relaţiile cu ceilalţi ori alte dorinţe împlinite nu vă vor aduce fericirea. 

Bazată pe cercetările intreprinse de autoare şi pe cunoştinţele unor experţi în psihologia pozitivă şi în neurofiziologie, dar şi pe 100 de interviuri acordate de oameni cu adevărat fericiţi, cartea vă pune la dispoziţie un program în 7 paşi, prin care vă puteţi găsi fericirea lăuntrică, indiferent cum arată viaţa dumneavoastră. 

Cartea poate fi conşultată în colecţia şălii de lectură nr. 3 Ştiinţe pşihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a BŞ UŞARB.

Niciun comentariu: