07 februarie 2023

ZIUA SIGURANȚEI PE INTERNET

Astăzi, în întreaga lume este marcată Ziua Siguranței pe Internet în scopul promovării utilizării responsabile a tehnologiilor on-line şi a telefoanelor mobile de către tineret, precum şi conştientizarea / educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe Internet. Sloganul din acest an „Împreună pentru un Internet mai bun” îndeamnă utilizatorii de Internet să conștientizeze riscurile și vulnerabilitățile la care pot fi expuși în spațiul online. Totodată, această zi se concetrează pe tema identității online, deschizând conversații cu tinerii cu privire la faptul dacă Internetul le permite să experimenteze și să se exprime.

În acest context, Vă invităm să participaţi la activităţile promovate în Biblioteca Ştiinţifică USARB, conform Programului.


Vă rugăm respectuos să completaţi Chestionarul Siguranţa on-line a utilizatorului Bibliotecii Ştiinţifice, prin care ne propunem să cunoaştem părerea Dvs. referitor la siguranţa online, căile de evitare a pericolelor pe Internet în vederea asigurării procesului de căutare, selectare, evaluare şi utilizare corectă a informaţiilor electronice.

Vă mulţumim pentru colaborare!

Niciun comentariu: