21 septembrie 2022

UN NOU SUPORT DE CURS LA CRIMINOLOGIE

suportul de curs „Criminologie” (Bălţi, 2022) de A. Faigher si S. Cernomoret
Colecţia sălii de lectură Ştiinţe Socioumanistice şi economice a Bibliotecii Ştiinţifice USARB a fost completată recent cu suportul de curs „Criminologie” (Bălţi, 2022), semnată de autorii: Sergiu Cernomoret, conferenţiar universitar la Departamentul Drept, Facultatea „Economie Generală şi Drept”, Academia de Studii Economice din Moldova şi Anatolie Faigher, doctor în drept, conferenţiar universitar, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. 

Cursul de criminologie este dedicat abordării comportamentului uman. Această lucrare este destinată, în primul rând, studenţilor facultăţilor de drept, dar şi celor interesaţi în formarea abilităţilor specifice domeniului juridic, în găsirea unor soluţii, abordări, motivări, explicaţii relevante pentru organizarea domeniului de activitate.

Suportul de curs este elaborat în cadrul proiectului 20.080009.1606.05 „Calitatea actului de justiţie şi respectarea drepturilor persoanei în Republica Moldova: cercetări interdisciplinare în contextul implementăţii acordului de asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană” din Programul de Stat 2020-2023.

Niciun comentariu: