22 aprilie 2022

LECTURA DE WEEKEND. BINE de Igor GUZUN

Învierea Domnului (Paştele) este cea mai importantă sărbătoare creştină. Paştele celebrează învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după ce a fost răstignit pe cruce. Sărbătoarea Paştelui simbolizează bucurie, lumină şi speranţă.

În acest weekend luminos, Vă propunem spre lectură cartea „Bine”, semnată de Igor Guzun, (Chişinău, Editura Urma Ta, 2017), o carte despre oameni şi obiecte, despre dragoste şi acasă, iar acestea împreună îţi dau o stare de bine. Cartea povesteşte că binele există, chiar dacă uneori nu se vede. Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paşte şi de Paştele Blajinilor. Şi, probabil, în toate celelalte zile ale anului în care există o ocazie potrivită.

Cartea însumează 69 de texte scurte, scrise în acelaşi registru consacrat al autorului de nostalgie amestecată cu ironie despre oameni apropiaţi, obiecte emoţionante, amintiri şi poze.

Volumul „Bine” de Igor Guzun poate fi împrumutat la domiciliu din colecţia sălii de împrumut nr.1 Documente ştiinţifice şi beletristică a BŞ USARB.





Niciun comentariu: