18 decembrie 2019

MAGIA LECTURII

Iarna este anotimpul feeric care ne provoacă la lectura  celor mai misterioase cărţi. Lectura se transformă într-o magie atrăgătoare care cere doar atenţie şi dăruire. 

Cartea „Un fluviu de fum”, semnată de Amitav Ghosh (Bucureşti, Editura Taj, 2012), traducere de Mihnea Columbeanu, reprezintă o poveste magică, o fascinantă poveste a omului, o istorie panoramică, o sagă care te fură cu totul.

Volumul „Grădina uitată”, semnat de Kate Morton (Bucureşti, Editura Humanitas Fiction, 2011), traducere din engleză de Sînziana Dragoş, este un roman de dragoste, alert cu imagini puternice, uneori zguduitoare, alteori surprinzătoare. Cassandra, eroina principală, porneşte într-o călătorie, despre care nu bănuieşte că îi va schimba definitiv viaţa. Ea va reuşi să afle adevărul despre propria identitate, redescoperind totodată iubirea şi speranţa.

Ambele volume pot fi împrumutate la domiciliu din Sala de împrumut nr.1 Documente ştiinţifice şi beletristică a Bibliotecii Ştiinţifice USARB.

Lumea minunată a lecturii te schimbă să fii mult mai fericit sufleteşte şi mult mai bogat spiritual. A lectura este o comunicare cu tine însuşi.

Niciun comentariu: