Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

31.01.2019

ANUL 2019 - ANUL FAMILIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

„Familia este cea mai veche dintre toate societăţile şi singura  naturală”.
J. J. Rousseau
expoziţia Anul Familiei în Republica MoldovaAnul 2019 a fost proclamat drept Anul Familiei în Republica Moldova la Congresul Mondial al Familiei care s-a desfăşurat la Chişinău în anul 2018. Întrunirea a adunat peste 2000 de invitaţi, din 50 de ţări, printre care politicieni de rang înalt, reprezentanţi ai confesiunilor religioase, experţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi mediului academic.
Cu acest prilej în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte este organizată expoziţia „Anul 2019 – Anul Familiei în Republica Moldova”, la care sunt expuse documente din colecţiile Bibliotecii USARB ce cuprind informaţii privind: sociologia şi antropologia familiei, arta educaţiei copiilor şi adolescenţilor în familie şi în scoală, climatul psihologc în familie, educaţia părinţilor etc.
Vă invităm să consultaţi şi expoziţia on-line „Familia, copilul, societatea”.

expoziţia on-line Familia, copilul, societatea expoziţia on-line Familia, copilul, societatea
„Trebuie să protejăm familia, în lume avem oameni care poartă diferite viziuni faţă de familie. Indiferent de religie şi confesiuni, familia ne uneşte…”
Brian Brown, președintele Organizației Internaționale pentru Familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu