Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. M. Eminescu

21.03.2017

POEZIA BASARABEANĂ ÎN SPAŢIUL VIRTUAL

poezia basarabeana
„Poezia basarabeană, atât de vie, de inteligentă și de emoțională, este nedrept de puțin cunoscută în România. Până și critici de primă mână, precum Nicolae Manolescu, atunci când pomenesc de ea (foarte în treacăt), dovedesc o necunoaștere profundă. Or, asta e cu atât mai revoltător cu cât poeții din Basarabia sunt foarte populari și influenți în rândul poeților tineri din România” (Radu Vancu)
Vă invităm să lecturaţi Poezia, accesând şi portaluri literare din spaţiile Internetului

logo liternet
Unul dintre cele mai importante și accesate portaluri culturale din România, LiterNet.ro publică în rubrica „Poezia săptămânii” poeme ale autorilor contemporani din Republica Moldova: Dumitru Crudu, Emilian Galaicu-Păun, Eugen Cioclea, Alexandru Vakulovski, Iulian Fruntașu, Ștefan Baștovoi, Ion Buzu, Mihail Vakulovski, Grigore Vieru ş.a.
logo poezii md
Pe portalul literar poezii.md pot fi lecturate poeziile unui număr impunător de autori (circa  4000), majoritatea fiind din Republica Moldova şi România.
logo poeziile com
Portal de poezie romaneasca - poeziile.com cu mai mult de 10 000 de poezii celebre ale marilor poeţi romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu