19 iunie 2020

NOTE DE CURS LA PSIHOTERAPIE

Colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte a fost completată cu un titlu nou la psihologie „Psihoterapii : Note de curs” (Bălţi, 2020), semnat de Daniela Cazacu, doctor în psihologie, lector universitar, USARB.

Lucrarea înglobează opticele celor mai renumiţi savanţi, specialişti din domeniu şi are menirea să călăuzească studenţii în problematica psihoterapiei, se constituie ca note de curs de specializare ce întregeşte pregătirea profesională a viitorilor specialişti în psihologie, ciclul doi, studii superioare de master.

Parcurgând conţinuturile propuse în manual, masteranzii vor fi capabili să înţeleagă reperele ce ghidează demersul terapeutic individual şi de grup, să identifice şi să aplice un cadru conceptual solid bazat pe cercetare, cunoaşterea şi respectarea standardelor profesionale şi etice în cadrul psihoterapiei individuale şi de grup, să proiecteze strategii de intervenţie primară şi secundară asupra factorilor de risc pentru apariţia problemelor de ordin personal în cazul psihoterapiei.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Lucrarea este bine structurată și oferă răspunsuri la multe întrebări ce țin de domeniul Psihoterapie. Recomand cu încredere!